Lepa$ Rindu At Blog...

Salam...
sory la..lme ta update blog...
bawu je abiz peksa...pastu stress. . .
'Hilangkan STRESS Anda dgn ONLINE...'haha. . . .

Cuti!!! 2 minggu...
mcam ta cuti ja...
hw...manyak mangat...haha..
Klas +an lgi...
ape lgi yer??
haha ape2 la...

(na cakap yg sye merapu??
lntak la...blog sye...sye punya psal laa..)

Ape2 pon. .
klas +an ERT mang best gler...
projek da siap...
but,,, ta tau la bleh dpat A ke ta...
harap2 bole laa..

Na tunjuk gmbar kat korunk..
Hav'in Fun. . Oke;)
                                                         




Selamat Ar! Ibu,Mama,Umi,Mak..

8.5...ingt ta,,,,...Hari ape??
Tarikh keramat tue.. Hari ibu la sayang...
hehe...


Fifah says: Selamat Hari Ibu kpd semua ibu2 yg ade kat dunia nie...
ta kesah la, ibu korunk tu camane rupe, sikapnye...
die tetap ibu korunk...


Nnti fifah na wat sambutan ari ibu kat mak fifah...
kat umah... 
nnti fifah tgkap gambar k...
n SHARE ngan kawan2 fifah kat sini k...


Ape2 pon...wat my mom...
:Zainariah Omar...I LOVE YOU SOOO MUCH...
I never met, as good as you...my mom..(it's right??haha)

!n!Lah..Syurga C!nTa. . .

Saya suka tengok jari awek saya...
Cantik betul... Sungguh!
Sampai takut nak pegang...
Bukan takut patah...
Tapi takut nanti jari kitorang tak boleh tolong each other
Di satu hari yang giler forever depan Yang Maha Esa...

Saya suka tengok rambut awek saya...
Cantik betol... Sungguh!
Sebab tu saya belikan tudung...
Bukan sebab jeles orang lain tengok jugak....
Tapi takut nanti terbakar dek api neraka
Di suatu hari yang giler forever..


Saya suka tengok body awek saya....
Cantik betol... Sungguh!
Sebab tu saya belikan dia telekong
Supaya mase die jumpa dengan Kekasih die Yang Utama
Dia lagi cantik dan berseri menghadap Nya.
Saya pun tumpang dapat pahala. Pheh syoknye...


Saya sedih tengok awek saya
Tak tido, tak makan, SEBAB rindu kat saya...
Saya pun macam tu jugak,
Ada problem yang sama..
Die tanya apa ubatnya?
Saya pun bagi die Quran untuk penenang jiwa...
Semoga lebih cintakan Nya dari saya...


Saya sedih tengok awek saya
Selalu pesan macam-macam kat saya...
"Makan, minum, drive elok-elok tau.."
"Nanti awak sakit saye susah ati bla bla bla bla" katenya...
Tapi bila tengok movie sama-sama burn asar maghrib gitu
Die tak kata satu aper pun...
Berdosanye saya....

Kesimpulanny­a saya memang sayang dia...
Nak jumper die giler forever...
Yang forever punye forever...
Di dunia dan akhirat terutamanya,
Janji nak share Heaven sama-sama...
Bahagia selamanya...


Semoga kami saling mengingati,
Dosa sendiri pun infiniti...
Nak tanggung dosa dia lagi pulak lepas ni...
Semoga kami menginsafi diri...
Ya Allah ampunkanlah kami....
Semoga kami dapat bersama selamanya nanti...

P/s - andai anda seorang wanita muslimah...
Mesti seronok kan kalau pasangan kita berfikiran camtu...
Then kalu anda seorang muslim...
Apa kata tanamkan dalam hati camtu...
Cinta tu anugerah Allah...
Pandai-panda­i la kita menjaga nikmat Allah itu ye...
Semoga saya pun ambik iktibar gak...