Wideshawl Chiffon MURAH


Bismillahirrahmanirrahim.
Allahumma solli a'la sayidina muhammad, waa'la sayidina muhammad.
Allah, Allah, Allah

Semmentara cuti masih berbaki sisa ni, nak review shawl chiffon yang memang termurah dari harga pasaran. Hanya RM30 sehelai include postage seluruh malaysia. Camne? Dah la cantik,flowy je bila kena angin, murah pula tu. Sy dah beli dua cuba sblm review ni, bila adik tengok dia nak satu pula,, aduhai!! Namun demikian, sy seorang kakak yang baik lg budiman, bagi sajalah..

HAHA!






Kalau nak order, boleh tinggalkan komen kat bawah ya, atau email ke fifah1996@gmail.com
Subject: Order tudung
Nak borong pun boleh, ok!

Feedback Poitive Customer: 



Antara pelanggan yang menggayakan Wideshawl Chiffon Murah.

Wassalam,
suci

No comments: