Wideshawl Chiffon MURAH


Bismillahirrahmanirrahim.
Allahumma solli a'la sayidina muhammad, waa'la sayidina muhammad.
Allah, Allah, Allah

Semmentara cuti masih berbaki sisa ni, nak review shawl chiffon yang memang termurah dari harga pasaran. Hanya RM30 sehelai include postage seluruh malaysia. Camne? Dah la cantik,flowy je bila kena angin, murah pula tu. Sy dah beli dua cuba sblm review ni, bila adik tengok dia nak satu pula,, aduhai!! Namun demikian, sy seorang kakak yang baik lg budiman, bagi sajalah..

HAHA!






Kalau nak order, boleh tinggalkan komen kat bawah ya, atau email ke fifah1996@gmail.com
Subject: Order tudung
Nak borong pun boleh, ok!

Feedback Poitive Customer: 



Antara pelanggan yang menggayakan Wideshawl Chiffon Murah.

Wassalam,
suci

D'RZKY WORLD SOLUTION.

Bismillahirrahmanirrahim.
Allahumma solli a'la sayidina muhammad, waa'la sayidina muhammad.
Allah, Allah, Allah.







REAL BIZ,Sykt Berlesen,Halal 100%Bumiputera.
TERBUKTI DI JAMIN TIDAK ADA KERUGIAN JIKA IKUT STEP STRATEGI KAMI.
Peluang buat biz hanya depan komputer,laptop,tablet,smartphone.
Tak perlu jumpa org,
Tak perlu keluar rumah,
Tak perlu jual barang.
Biz ini modal semua mampu untuk bantu org susah hidup selesa.
Bukan biz modal mahal2 yg buat Orang kaya bertambah kaya.
Modal rm110 = potensi sehari RM1200 berulang kali
Modal rm320 = potensi sehari RM3600 berulang kali
Modal rm730 = potensi sehari RM8400 berulang kali
Modal rm1550 = potensi sehari RM18000 berulang kali
Modal rm3200 = potensi sehari RM37200 berulang kali.

Tinggalkan komen dan no telefon dibawah.
saya akan whatsapp segera. 
saya takkan tunjukkan komen ni pd sesiapa.