Alhamdulillah..Finally,,

Subhanallah wal Hamdulillah wala illaha illallah Allahu Akbar. Yesss! Finally, Afifah telah pun menyiapkan 99.99% kerja kursus Matematik Tambahan bagi calon SPM 2013. Waa..bangga gila. Tak percaya? 

Ni diaa..Buktinya. Amacam cantik tak? Sangat simple kan,, takpelah, ni pun guna printer kat rumah Hanis. Haha! Jutaan terima kasih yang tak tahu bila nak balas kepada my gorgeous teacher,, Puan Ch'ng Pooh Khem yang selalu memberi bantuan dan sampai kadang-kadang TER-bagi jawapan..

Selain itu, buat sahabat-sahabat Kumpulan 9. Susah payah kita harungi utk menyiapkan skrip jawapan,, :sori kalau ada buat korang terasa hati or apa-apa yang buat hampa rasa sedih. :'''(

Lagi, utk semuala.. mak ayah, adik-beradik, especially abang dgn adik yg terlalu rajin dok cek skrip ayat dan jalan kerja jawapan. TERBAIK! Sampai kadang-kadang typing error pun hampa nampak,, Hebat hampa wei~ Nanti akak belanja cendol Bismillah k! 
**dah macam ucapan pulak dah.


 **creative tak?


**peminat tegar MILO. siap ada tanda halal Jakim lagi. 
Halalan Toyyiban.



Bahagian yang paling memeningkan. Entah apa-apa punya soalan suruh kami merekabentuk kotak minuman, kami semua dah la buta seni. Tetapi, setiap yang berlaku pasti ada hikmahnya kan. Yang pasti akhirnya, minda kami pun terbuka, budak-budakkan suka bermain. Jadi apa salahnya kalau pihak pembungkusan mereka satu bentuk kotak minuman yang berbentuk Hemisfera, Silinder.? Alawei, unikkan? HAHA!


Inilah antara lima jenis bentuk..Yang mana hampa suka? ~Takpe, saya ok, saya dah besar.


Takpee..Saya OK! Saya dah besar.


**Hanis punya kolaj. Kreatif tak dia? Siap ada straw lagi..haha


Finally, I love it. Esok boleh hantar! Alhamdulillah.

fifahsubuki says: rindunya kat tiga orang buah hati pengarang jantung, akak call umi cakap kamu semua demam, kesian sgt, In Sya Allah. Habis je SPM, akak terus duduk dgn kamu semua tiga bulan penuh Ok! I'm Promise. Doakan akak kat sini ye sayang.

7 comments:

Lily RIna said...

Teringat time dulu2 kne buat folio add math ^_^

Amirul Mukminin said...

alhamdulillah . syukran :)

Ha - Neul said...

Assalamualaikum, nak tanya yang kotak minuman kite kena cari tu nak cari yang real punya atau bina 5 kotak minuman yang berbeza?? mcm kolaj?

fifahsubuki said...

kalau rajin cari je gambar dlm surat khabar, kalau malas, awk pergi je kedai salin kandungan nutrisi dia tu..kalau rajin sgt letak gambar 5 kotak minuman yg berbeza ml dan labelkan ABCDE.

Fieka Violet said...

Salam, mcm mana nak buat part Mengenalpasti masalah?

fifahsubuki said...

@Fieka Violet, tlis je apa mslh yg awk hdpi semasa myiap projek ini.

nurul atiqah said...

terima kasih bnyk-bnyk sebab tlg kami...semoga Allah membalas jasa baaikmu...amin....